thaimassage-märsta-fotmassage-fotbehandling

Fotvård

Glöm inte bort dina fötter som sliter varje dag. Välmående fötter kan lindra stela ben och ett par fina fötter ger dig mer självförtroende. Vi erbjuder härlig fotvård med eller utan pedikyr samt en välgörande fotmassage på vår salong i Märsta!

Njut av härlig fotvård

Förutom thaimassage är fotvård vår andra specialitet. Vi finns för att få dig mer avslappnad och må bättre, från topp till tå. Därför har vi riktat in oss på fotvård, då vi anser att fötterna ofta blir bortglömda. En klassisk fotvårdsbehandling hos oss betyder att vi går igenom fötterna, rengör ordentligt och arbetar bort förhårdnader i huden. Behandlingen fokuserar mycket på tårna. Vi klipper och filar tånaglarna och avslutar med pedikyr om du så önskar. Vår fotvård är en härlig behandling för att rå om dig själv!

Unna dig en fotmassage

Vi erbjuder även fotmassage för alla stackars fötter som kämpar för att ta oss fram varje dag. I fötterna finns många punkter som kan göra att du får ont på andra ställen i kroppen. Genom att trycka ut dessa punkter blir fötterna mjukare och mer avslappnade, vilket i sin tur kan lindra exempelvis stela ben. På salongen har vi två fåtöljer för fotvård eller fotmassage, så det är en populär behandling att göra som en rolig aktivitet tillsammans med en vän. Då kan ni prata ikapp och samtidigt få mjuka och fina fötter. Fråga oss gärna mer om fotmassage och fotvård!

Ta hand om dina fötter med en avslappnande fotvård eller fotmassage hos oss.