thaimassage-märsta-massage-oljemassage

Thaimassage

Vi är specialiserade på thaimassage! Vi erbjuder också en thai- och oljemassage, perfekt för dig som vill ha det bästa från de olika massagetraditionerna på samma gång. Läs mer om och boka in en härlig thaimassage i Märsta!

Frigör spänningar i kroppen med thaimassage

Vår massage passar både dig som vill slappna av och bli av med stress i kroppen, liksom dig som vill bli av med smärtor och känna dig rörligare. Dessutom är en massage härlig att få för att lyxa till sin vardag! Vi välkomnar dig oavsett varför du vill ha en thaimassage i Märsta. Med vår thaimassage i Märsta frigörs spänningar i kroppen och våra kunder känner sig ofta rörligare och mer harmoniska efter en thaimassage. Detta beror på att vårt må-bra hormon oxytocin frigörs vid en behandling. Att kroppen känns mer rörlig och att spänningarna släpper beror på att vi fokuserar på två saker vid thaimassagen:

  1. Vi trycker ut alla punkter ordentligt med milda tryckningar som ger ett djupt punkttryck.
  2. Vi sträcker ut ryggrad, nacke och leder ordentligt med passiva stretchrörelser.

Så här går thaimassagen till

Det är det djupa punkttrycket och de passiva stretchrörelserna som gör thaimassagen speciell och annorlunda mot svensk och västerländsk massage. Thaimassagen kan ses som en kombination av akupressur och yoga, men utan att du som kund behöver anstränga dig. Dessutom används vid traditionell thaimassage ingen olja och behandlingen sker på en madrass på golvet. Om det är första gången du är på thaimassage behöver du inte vara orolig eller nervös – vi förklarar hur det går till. Det enda du behöver tänka på är att slappna av. Självklart tar vi hänsyn till eventuella skador som du kan ha och det är bra att du meddelar oss om det på förhand. Vi anpassar alltid massagen efter dig!

Vi erbjuder också thai- och oljemassage

Förutom en traditionell thaimassage i Märsta erbjuder vi också en thai- och oljemassage, alltså en mix mellan thaimassage och oljemassage. Det är en av våra mest populära behandlingar och vi rekommenderar den till alla som vill ha det bästa från oljemassage och thaimassage samtidigt. Dessutom är den utmärkt för dig som aldrig testat thaimassage förr. Boka gärna in en thaimassage eller thai- och oljemassage i Märsta nu! Kontakta oss gärna om du har funderingar kring våra behandlingar eller vill veta mer.

Njut av massage i en lugn och avkopplande miljö

För att ge dig bästa förutsättningar att slappna av har vi inrett salongen i en harmonisk och lugn stil. I och med vårt ursprung valde vi också att ta med en bit av Asien till Märsta, så därför är salongens inredning i mångt och mycket inspirerad av Thailand. Vår salong är lugn och avkopplande, centralt belägen i Märsta. Varmt välkommen!

Bli mer avslappnad och lindra smärtor med thaimassage i Märsta.